Home Zgjodhëm për ju. 6 metoda te lehta për të fituar sevape, madje edhe pas vdekjes.

6 metoda te lehta për të fituar sevape, madje edhe pas vdekjes.

Gjashte metoda te lehta per te perfituar sewabe, madje edhe pas vdekjes.

1. Merr pjese ne ndertimin e ndonje xhamie, Muslimanet adhurojne Allahun ndersa ju fitoni sevape.

2. Dhuroni nje karroce invalidesh ne ndonje spital, pacientet e shfrytezojne ndersa ju fitoni sevape.

3. Dhuroni nje kopje te Kuranit, njerezit lexojne, ndersa ju fitoni sevape.

4. Ndertoni nje cesme, njerezit pine uje, ndersa ju fitoni sevape.

5. Mbillni nje peme, njerezit dhe kafshet e perdorin per ushqim dhe hije, ndersa ju fitoni sevape.

6. Dhe me e lehta nga te gjithat eshte ta shperdnash kete mesazh,dhe te tjeret poashtu , ndersa ju fitoni sevape, Insha Allah./xhamiambret

Dr. Zakir Naik

Previous articleA e dini kush është femra muslimane
Next articleSi gënjen falltari dhe magjistari.