Home Të tjera Zgjodhem per ju A E DI KUR VDES ZEMRA JOTE!!

A E DI KUR VDES ZEMRA JOTE!!

Vdes zemra jote.. atëherë kur shtohen problemet dhe brengat e tua.. dhe ti nuk e falënderon Allahun!

Vdes zemra jote.. atëherë kur qesh pa asnjë sebep!

Vdes zemra jote.. atëherë kur e humb besimin e atyre që të rrethakojnë!

Vdes zemra jote.. atëherë kur e harron përmendjen e Allahut!

Vdes zemra jote.. atëherë kur dëshpërohesh nga mëshira e Allahut!

Vdes zemra jote.. atëherë kur nuk mund të gjesh zgjidhje të logjikshme për problemet e tua!

Vdes zemra jote.. atëherë kur e ndjen se të tjerët të urrejnë!

Vdes zemra jote.. atëherë kur tallesh me mundësitë dhe mendimet e të tjerëve!

Vdes zemra jote.. atëherë kur vonohesh për në kryerjen e adhurimeve|

Vdes zemra jote.. atëherë kur nuk i pranon gabimet e tua!

Vdes zemra jote.. atëherë kur sytë e tu nuk munden të qajnë nga frika Allahut!

Vdes zemra jote.. atëherë kur e harron fuqinë e Allahut mbi ty!

Zemra jote, tani a është e vdekur apo ende vazhdon të rrahë?!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Previous articleNDIKIMI I MEDIAVE NË TRURIN TONË!!
Next articleGJYNAHET E MËDHA NË NJË GJYNAH TË VOGËL