Dëboje mërzinë nga jeta jote

Dëboje mërzinë nga jeta jote

 

 

Në të vërtetë, ai që e bën jetën sipas një programi të pandryshuar, mundet që shumë shpejt ta kaplojë pëlhura e monotonisë, ngase shpirti vetvetiu mërzitet dhe njeriut nga vetë natyra e tij, çdo gjë […]