Cili është gabimi që bëjm në namaz

0
374

Prej gabimeve në namaz është mosdrejtimi i shpinës gjatë qëndrimit në këmbë dhe në qëndrimin mes dy sexhdeve.

Disa namazli i vëren se e mbajnë shpinën të krrusur dhe nuk e drejtojnë atë.

Pejgamberi sal-lAllahu alejhi ue sel-lem ka thënë:

“Allahu azze ue xhel-le nuk e shikon namazin e atij njeriu që nuk e drejton shpinën e tij mes rukusë dhe sexhdes.”

Transmeton Ahmedi dhe Taberani me zinxhir transmetimi të sakt./Mesazhi/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here