Cilat janë 10 shkaqe qё tё japin durimin pёr tё mos bёrё gjynah?

0
264

10 shkaqe qё tё japin durimin pёr tё mos bёrё gjynah:

1. Njohja e shёmtisё sё mёkatit.

2. Turpi nga Allahu.

3. Kujtimi i mirёsive tё Allahut ndaj teje.

4. Frika nga Allahu.

5. Dashuria pёr Allahun.

6. Dituria pёr pёrfundimin e keq tё mёkatit.

7. Pastrimi i vetvetes nga ҫёshtjet e ndyra.

8. Shpresa e pakёt pёr jetёgjatёsi.

9. Mosteprimi nё ushqim dhe veshmbathje.

10. Besimi i fortё nё zemёr.

Ibn El Kajim- Allahu e mёshiroftё nё:
Tarik el hixhratejni

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here