Biznismenët që nuk dinë si t’i përballojnë shqetësimet,vdesin herët

0
328

Mos u trishto,se trishtimi të dobëson fuqinë dhe ta shkatërron trupin

Dr.Alexis Carrel,fitues i Çmimit Nobel në mjekësi,thotë: “Biznismenët që nuk dinë si t’i përballojnë shqetësimet,vdesin herët.”

Çdo gjë është në caktimin e Allahut dhe në caktimin e Tij s’guxon të ndërhyjë askush,por ndoshta kuptimi i thënies së lartëshënuar është se shqetësimi i tepërt shkakton humbje të përditshme dhe e shkatërron përfundimisht njeriun.

Gjithashtu,pikëllimi i tepërt sjell ulçer në stomak.

Dr.Josepf F.Mantagno,njëkohësisht edhe autor i librit Problemi i Nervozizmit thekson: “Njeriut nuk i shkakton ulçer ngrënia e ushqimeve,por ajo që e ha atë.”

Poeti i madhë arab thotë:

Streset e shkatërrojnë trupin dhe e hollojnë nga pak
Të riut ia zbardhin flokët dhe e shëndërrojnë në plak. /mjeksiaislame

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here