Artemisia: Bima që supozohet se vret deri 100% të tumorit në vetëm 16 orë!

0
436

Artemisia annua: Kjo bimë vret 98 deri 100{ad665188d2e1dd481ca1082a75a5a95cd65abe9addc30f8ce0b9a52794b3f058} të tumorit në vetëm 16 deri 24 orë! Por, askush nuk flet për këtë! Nuk është bërë gjë tjetër veçse të fshihet me forcë ky zbulim.

Në fakt, ekziston pikërisht kjo bimë ku përbërësit e tij, të kombinuar me hekur, janë në gjendje të shkatërrojnë tumorin në vetëm 16 orë. Emri i saj është “Artemisia Annua” dhe ju e shihni në foto, shqip bën pjesë në familjen e bimës që quhet Pelin, ky lloj quhet Pelini i ëmbël. Kjo bimë është bojkotuar sepse nuk kushton asgjë dhe mbahet larg komercializmit pikërisht për këtë shkak, ndonëse nga kjo bimë, zgjidhja për problemin e kancerit është shumë e shpejtë. Kjo bimë, Artemisia annua, është një nga ato kura që mund të vrasë deri në 98{ad665188d2e1dd481ca1082a75a5a95cd65abe9addc30f8ce0b9a52794b3f058} të qelizave të kancerit në vetëm 16 orë, thuhet qartë në hulumtimin e publikuar në “Life Science”.Artemisia annua  4

Shkencëtarët e përfshirë në studim, pranojnë se substancat që rrjedhin nga “Artemisia annua” janë përdorur në mjekësinë kineze dhe mund të vrasin 98{ad665188d2e1dd481ca1082a75a5a95cd65abe9addc30f8ce0b9a52794b3f058} të qelizave të kancerit të mushkërive në më pak se 16 orë. Në fakt, bima në fjalë, më vete shkatërron 28{ad665188d2e1dd481ca1082a75a5a95cd65abe9addc30f8ce0b9a52794b3f058} të qelizave kancerogjene, por e kombinuar me hekurin, çon në shkatërrimin total të tumorit: pra duke përdorur formulën Artemisia Annua + hekur = shërim. Hekurin mundë ta gjeni në barnatore në formë të tabletave apo oribletave suplementare, gjithastu ai gjendet edhe në mëlqinë e gjedheve, peshk, spanak etj. Në të kaluarën, Artemisia Annua është përdorur si një ilaç i fuqishëm kundër malaries, por është treguar tashmë se ky trajtim është gjithashtu efektiv edhe në luftën kundër qelizave kancerogjene.

Kjo për shkak se kur në qelizat e infektuara, shtohet hekuri goditen qelizat “e këqija”, dhe lihen ato “të mirat” të paprekura. Shkencëtarët që ndjekin hulumtimin e kryer në Universitetin e Kalifornisë (SHBA), kanë deklaruar: “Në përgjithësi, rezultatet tona tregojnë se Artemisia Annua ndalon faktorin e transkricionit ‘E2F1′ dhe ndërhyn në shkatërrimin e qelizave të tumorit në mushkëri, që do të thotë se kontrollon rritjen dhe riprodhimin e qelizave të kancerit. Për Dr. Len Saputo, bari në fjalë është një kurë bombë kundër kancerit: Artemisia Annua, në fakt, mund të shkatërrojë 75 për qind kancerin e gjirit, në vetëm 8 orë dhe kur bashkohet me hekurin, deri në 100{ad665188d2e1dd481ca1082a75a5a95cd65abe9addc30f8ce0b9a52794b3f058} pas vetëm 24 orësh.

Doza e zakonshme e përshkruar është 4.5 deri në 9 gram të bimës së tharë të përgatitur si tretësirë caji me ujë të vluar.

Kujdes nga përdorimi i gjate dhe i tepruar pasi ka edhe efekte anësore si për Pelinin  ashtu edhe për hekurin si suplement.

A qëndron ky pohim apo jo, provojeni dhe vertetohuni. E vërteta është se nuk ka të dhëna se kjo bimë shëron kancerin.

4832971_f520

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here