ALLAHU E SHKROI TREGIMIN E JETËS TËNDE !!

0
322

Allahu është Ai i cili e shkroi tregimin e jetës tënde, për këtë sillu mirë kur e rrëfen atë…1798043_657177360990791_276423662_n

Sillu mirë në gjykimin tënd për atë që ndodhë mbrenda saj….

Ankoju për gjendjen tënde Zotit tënd por….
Mos ju anko robërve të Tij….

dhe bëhu i sigurt se cdo pikëllim që ti e përjeton, ose vjen nga ajo se Ai të don…
dhe të sprovon…

Ose vjen nga ajo se Ai të don… Dhe dëshiron nga gjunahet të pastron!

Do të vjen dita kur do ta zbulosh se pikëllimi yt të ka mbrojtur nga zjarri….dhe durimi yt të ka futur në Xhennet!!

Shejh Salih el Megami

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here