Home ARTIKUJ A duhet bojkotuar mallërat amerikane?

A duhet bojkotuar mallërat amerikane?

Shjeh Salih bin Uthejmin (Allahu e mëshirfotë!)

Burimi: Shaykh Ibn ‘Uthaymeen: Sollte man amerikanische Waren boykottieren? – YouTube
A duhet bojkotuar mallrat amerikane – Uthejmin – YouTube

Pyetje: “Çfarë thoni ju në lidhje me mendimin që është përhapur për bojkotimin e mallrave dhe produkteve amerikane, kjo për shkak të qëndrimeve të tyre djallëzore ndaj myslimanëve?”

Përgjigje: “Bleje atë që Allahu e ka bërë të lejueshme për ta blerë, dhe lëre atë çfarë Allahu ka ndaluar për ta blerë.”

Previous articleالدرس السادس عشر لشرح أحاديث الصحيحين من بلوغ المرام
Next articleKur ne sunduam botën! (FOTO)