Home Keshilla 3 gjera të bëjnë të fitosh respektin e njerëzve

3 gjera të bëjnë të fitosh respektin e njerëzve

sprova-720x340Tri gjera të bëjnë të fitosh respektin e njerëzve:

Modestia, dhuratat dhe kur i dëgjon (ndjek) ata me vëmendje.

Ata’u (Allahu e meshiroftë) thoshte:

Dikush më flet për dicka dhe unë e ndjek me vëmendje sikur nuk e kam dëgjuar asnjëherë (atë gjë), ndërkohë mund ta kem dëgjuar para se ai të vinte në jetë. /xhamiambret

Previous article3 shenjat që tregon se po të afrohet vdekja
Next articleI Dërguari alejhi selam i ka premtuar Xhenetin atij që bën këtë vepër