Mjeksia Bimore

Mjeksia Bimore

MOST COMMENTED

A duhet të agjerojë ditët e Sheualit pa mbaruar ditët e...

Pyetje:Nëse dikush humb(nuk agjëron) dhjetë ditë të agjërimit në Ramazan për shkak të një justifikimi Sheriatik, dhe pastaj agjëron gjashtë ditët e Sheualit pas...

HOT NEWS

error: Content is protected !!