Tri gjëra me rëndësi të veçantë në jetën bashkëshortore

0
411

Qetësia: Kjo do të thotë që gruaja të jetë prehje për burrin e saj, tek e cila strehohet pas lodhjes së gjatë, duke gjetur tek ajo fytyrë të qeshur, dëgjim të vëmendshëm, zemër të ngrohtë dhe fjalë të ëmbla, pra të ndiejë qetësi dhe rehati shpirtërore.

Dashuria: Kjo shtohet varësisht nga sasia e cilësive të mira që i kanë bashkëshortët, e posaçërisht nëse ndaj njëri-tjetrit sillen me dashuri dhe me butësi.

Mëshira: Mëshira, përkatësisht zemërbutësia është rezultat i qetësisë dhe i dashurisë.

Shkëputur nga libri “Kejfe tekunine zeuxheten naxhiha” i autores Fatin Amara

Përktheu: J. Kastrati

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here