Home Zgjodhëm për ju. Për nxënës dhe studentë | Mjeksia Islame

Për nxënës dhe studentë | Mjeksia Islame

Për nxënës dhe studentë

Kur të fillosh të mësosh ndonjë lëndë të re, mundohu ta përgatitësh veten dhe t’i vësh synim se ke për ta mësuar atë. Kjo bindje do të të ndihmojë që ta kuptosh lëndën me një të kuptuar të jashtëzakonshëm!

Mos harro edhe:

“Zoti im, më shto dituri.” (Ta Ha: 114)

Përktheu: Qendra Kur’anore

Previous articleTri gjëra me rëndësi të veçantë në jetën bashkëshortore
Next articleSi të të vijë jeta e lehtë?