Home Zgjodhëm për ju. Thuaje këtë lutje çdo ditë

Thuaje këtë lutje çdo ditë

اللَّهُمَّ أَنْتَ رَبِّي لا إِلَهَ إِلا أَنْتَ خَلَقْتَنِي وَأَنَا عَبْدُكَ وَأَنَا عَلَى عَهْدِكَ وَوَعْدِكَ مَا اسْتَطَعْتُ أَعُوذُ بِكَ مِنْ شَرِّ مَا صَنَعْتُ أَبُوءُ لَكَ بِنِعْمَتِكَ‏‎ ‎عَلَيَّ وَأَبُوءُ بِذَنْبِي فَاغْفِرْ لِي فَإِنَّهُ لا يَغْفِرُ ‏الذُّنُوبَ إِلا أَنْتَ
All-llahume ente Rabbi la Ilahe il-la ente halakteni ve ene ‎ّabduke ve ene ‎ّala ‎ّahdike ve vaّdike mestetaّtu eّudhu ‎bike min sherri na sana‎ّtu eb`u leke bi niّmetike ‎ّaleje ve eb`u bi dhenbi fagfir li fe innehu la jagfirudh-dhunube ‎il-la Ente.‎
‎(O All-llah, ti je Zoti im, nuk ka të adhuruar tjetër përveç Teje; Ti më ke krijuar dhe unë jam robi Yt, do të ‎qëndroj besnik ndaj marrëveshjes dhe premtimit Tënd, sa të kem mundësi; Kërkoj mbrojtjen Tënde nga e keqja ‎që kam vepruar, Unë jam mirënjohës ndaj dhuntive Tua, i pranoj mëkatet e mia, andaj më fal, ngase mëkatet ‎nuk i fal askush tjetër përveç Teje)‎

Previous articleDurimi i engjëjve
Next articleSi te falen mekatet si diten qe te ka lindur nena?