Tags Sunnet

Tag: Sunnet

MOST COMMENTED

“Manastiri i Deçanit sillet si shtet”

Në njëvjetorin e vendimit të Dhomës së Posaçme të Gjykatës Supreme, që pronat e Ndërmarrjeve “Apiko” dhe “Iliria” t’i dhurohen Manastirit të Deçanit, Lidhja...

HOT NEWS