Home Lajme Dy vendet Islame, janë të parat në listën e shteteve me duartë...

Dy vendet Islame, janë të parat në listën e shteteve me duartë me të pastra në Europë

Siç duket gjermanët nuk janë edhe aq të pastër sa kemi menduar, të paktën jo sa kosovarët.


 

hand-washing

Pastrimi i duarve është një gjë higjienike e cila është esenciale për një shëndet të mirë.
Gallup International, i ka publikuar rezultatet e shteteve evropiane që më së paku dhe më së shumti i pastrojnë duart pas përdorimit të tualetit, transmeton lajmi.net.
Gjermanët duket se nuk janë të prirë për t’i pastruar duart pas përdorimit të tualetit, kurse Kosova radhitet e dyta në këtë listë.
Vetëm gjysma e të anketuarve në Holandë kanë thënë që i pastrojnë duart pas përdorimit të tualetit, ndërsa 96{ad665188d2e1dd481ca1082a75a5a95cd65abe9addc30f8ce0b9a52794b3f058} e të anketuarve në Bosnje dhe Hercegovinë kanë deklaruar se i pastrojnë duart menjëherë pas përdorimit të tualetit, duke e bërë Bosnjën shtetin më higjienik në Evropë.
Pas Bosnjës, radhitet Kosova me 94{ad665188d2e1dd481ca1082a75a5a95cd65abe9addc30f8ce0b9a52794b3f058} dhe Portugalia me 85{ad665188d2e1dd481ca1082a75a5a95cd65abe9addc30f8ce0b9a52794b3f058}.
Më poshtë, e sjellim për ju fotografinë e plotë të anketimit ku mund të shihen shtetet me higjienën më të pastër dhe jo të pastër shkruan lajmi.net/Besimtari.com
Previous articleA ekziston lidhja ndërmjet alkoolit dhe kancerit ?
Next articleA i dini cilat janë kafshët dhe insektet e përmendura në Kuran?