Home Zgjodhëm për ju. Sunduesi juaj qesh kur robi thotë

Sunduesi juaj qesh kur robi thotë

Profeti Muhamed a.s kur nisej për udhëtim, hipte mbi kafshën e tij të udhëtimit dhe thoshte: “O Allah, m’i fal mëkatet, sepe nuk ka kush i fal mëkatet përveç Teje” …pastaj buzëqeshte. Përse qesh ? – e pyetën shokët. Sunduesi juaj qesh kur robi thotë:

o Allah m’i fal mëkatet, sepse nuk ka kush i fal përveç Teje !

dhe thotë:

Robi im e di se mëkatet nuk i fal kush përveç Meje.

Previous article13 shenja që vërtetojnë se Allahu të do
Next articleKosi, i lehtë dhe i ushqyeshëm