Home Zgjodhëm për ju. 13 shenja që vërtetojnë se Allahu të do

13 shenja që vërtetojnë se Allahu të do

13 shenja që vërtetojnë se Allahu të do:
1•Nëse ta ka dhuruar fenë dhe udhëzimin ,dije se Allahu të do;
2•Nëse të ka dhuruar vështirësi,fatëkeqësi dhe probleme,dije se Allahu dëshiron ta dëgjojë zërin tënd në lutje;
3•Nëse Allahu të ka dhënë pasuri ,dije se Allahu të do dhe në botën tjetër do të jep më shumë;
4•Nëse Allahu të ka dhuruar kënaqësin ,dije se Allahu të do dhe se Ai të ka dhënë dhuntit më të bukura;
5•Nëse të ka dhënë durimi, dije se Allahu të do dhe se ti je nga fitimtarët ;
6•Nëse të ka dhënë sinqeritetin dije se Allahu të do ,andaj bëhu i sinqert ndaj Tij;
7•Nëse të ka dhënë brenga,dije se Allahu të do dhe pret nga ti falëmderimin;
8•Nëse të ka dhënë pasuri ,dije se Allahu të do,andaj mos u bën koprrac ndaj të varfërit;
9•Nëse Allahu të ka dhënë pikëllimin,dije se Allahu të do dhe dëshiron ta provoj imanin tënd;
10•Nëse Allahu të ka dhënë varfëri ,dije se Allahu të do dhe të ka dhënë diçka më të shtrenjtë se ajo;
11•Nëse të ka dhënë gjuhë dhe zemër,dije se Allahu të do dhe dëshironë që ti përdorësh në mirësi dhe sinqeritet;
12•Nëse të ka dhënë namazin ,agjërimin,Kur’anin dhe namazin e natës ,dije se Allahu të do ,andaj mos i le pas dore ,por puno me ato;
13•Nëse të ka dhënë Islamin ,dije se Allahu të do,e si mos ta duash ti Allahun?

 

Previous articleDuaja e nënës
Next articleSunduesi juaj qesh kur robi thotë