Home HISTORI Skenderbeu në Krujë ngriti flamurin Bizantin. Dajtë i kishte serbë

Skenderbeu në Krujë ngriti flamurin Bizantin. Dajtë i kishte serbë

 

Previous articleNdryshimi bibles sipas Kuranit dhe Bibles
Next articleNDARJA NGA MIKU IM I SHTRENJTË, MULLA OSMAN ABAZI – Dr.Shefqet Krasniqi