Home Zgjodhëm për ju. Sihri i cmendurise dhe vdekjes ja simptomat

Sihri i cmendurise dhe vdekjes ja simptomat

Çmenduria dhe vdekja

Personi do të humbasë kontrollin e tij, ka dyshim për gjithçka dhe të gjithë, flet vetëm, mendon se ai është dikush tjetër, sheh gjëra, bën lidhje ndërmjet të gjitha llojeve të gjërave, etj

Lidhur me vdekjen: person do të joshet për të kryer vetëvrasjes dhe të ndjen diçka që e shtynë atë në dritare, ose do të donë që të prejë venat e tij me një thikë, ose të marrë drogë vdekjeprurëse, ose hedhi veten nën një makinë duke lëvizur, etj Ai gjithashtu mund të përjetojë aksidente shumë të rrezikshme dhe të shpëtojë ngushtë.

 

Previous articleSi do t’a gjësh veten o Sad kur të jesh në mesin e njerëzve të cilëve u ka humbur besa në mesin e tyre?
Next articleKam frikë – Prof. Xhasim El-Mutava