Home Zgjodhëm për ju. Si do t’a gjësh veten o Sad kur të jesh në mesin...

Si do t’a gjësh veten o Sad kur të jesh në mesin e njerëzve të cilëve u ka humbur besa në mesin e tyre?

Si do t’a gjësh veten o Sad kur të jesh në mesin e njerëzve të cilëve u ka humbur besa në mesin e tyre?

Pejgamberi sal-lAll-llahu alejhi ve sel-lem i tha Sadit radijall-llahu anhu:

“Si do t’a gjësh veten o Sad kur të jesh në mesin e njerëzve të cilëve u ka humbur besa në mesin e tyre?

Sadi radijall-llahu anhu ia ktheu Çka të veproj në këtë rast? Pejgamberi sal-lAll-llahu alejhi ve sel-lem tha: “Mbaje gjuhën tënde dhe qëndro në shtëpinë tënde”

Previous articleQumeshti i dhisë – Për shkak të vlerave te larta medicinale që posedon konsiderohen ndër ushqimet më të shëndetshme në botë
Next articleSihri i cmendurise dhe vdekjes ja simptomat