Home Zgjodhëm për ju. Si të fitosh sevape pa fund

Si të fitosh sevape pa fund

Thote i derguari i Allahut -paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi te:

“Kush kerkon falje per gjynahet e besimtareve dhe besimtareve, Allahu do ti shkruaje per çdo besimtar dhe besimtare nga nje te mire (sevap)”.

Hadithin e ka bere SAHIH (te sakte) imam Albani -Allahu e meshirofte- ne Sahihul Xhamius Sagijr.

Previous articleËndrra e Pejgamberit alejhi selam
Next article“Një burrë e pyeti Profetin se kur do të ndodhë Kiameti?