Home Zgjodhëm për ju. Si pastrohen qilimat e Mekës për çdo ditë (Foto)

Si pastrohen qilimat e Mekës për çdo ditë (Foto)

 

Besoni apo jo, rreth 30,000 qilima të gjelbërt mbulojnë zonën rreth Mekës dhe Xhamisë së Shenjtë me një gjatësi totale prej gati 100 kilometrash.

Kujdestari i dy xhamive të shenjta, mbreti saudit Salman bin Abdulaziz, i kushton vëmendje të veçantë qilimave të cilët duhet të kenë aromën e këndshme të trëndafilave në mënyrë që pelegrinët të kryejnë detyrat e tyre fetare në një mjedis të këndshëm.

Previous articleJu këshilloj ta mësoni këtë ajet të begatë dhe të punoni me të!
Next articlePërse Singapori e ndaloi me ligj çamçakëzin?