Home Zgjodhëm për ju. Si dallohet njeriu i marr mesysh?

Si dallohet njeriu i marr mesysh?

 

 

Dhimbje koke
Zbehje fytyre
djersitje e shpeshte
urinim i shpeshte
gromesime dhe gogesime e shpeshte
gjume i paket ose i tepert
mungese oreksi
djersitje e duarve dhe e kembeve e shoqeruar me shpim
rrahje te forta te zemres
frike jonormale
zemerim a reagim i forte dhe i menjehershem
trishtim dhe ngushtim ne kraharor
dhimbje ne fund te shpines dhe ndermjet shpatullave
pagjumesi naten

Keto shenja mund ti kete edhe nje person qe nuk eshte marre mesysh per shkak te ndonje semundjeje organike apo psikike.

Mund te shfaqen si simptoma o te gjitha o nje pjese ne varesi te forces apo numrit te atyre qe te marrin mesysh.


 

Previous articleSecili në Kur’an do të gjejë sa vlen në të vërtetë
Next articleDalja e shpirtit