Home Zgjodhëm për ju. Shërimi është në tri gjëra

Shërimi është në tri gjëra

Ibn Abbasi r.a. tregon se Pejgamberi a.s. ka thënë: “Shërimi është në tri gjëra: në një gllënjkë mjalti, në nxjerrjen e gjakut të keq me kupa dhe në kauterizimin (djegien e plagëve me hekur të nxehtë), por unë i ndaloj pasuesit e mi nga kauterizimi.,/ (5681)

Ebu Hurejra r.a. tregon se Pejgamberi a.s. ka thënë: “Për çdo sëmundje që ka zbritur Allahu, Ai ka zbritur edhe ilaçin e saj.” (5678)

 

Previous articlePrishja (divorci) e martesës – si shkak magjia
Next articlePse “mos fryej në enë”?