Shejtani shëndrrohet në pamjen e njeriut dhe u flet njerëzve gënjeshtra

0
418

Abdullah ibën Mesudi r.a. ka thënë:

Shejtani shëndrrohet në pamjen e njeriut dhe u flet njerëzve gënjeshtra.

Ekzistojnë botëra të cilat janë të panjohura për njeriun,dhe njeriu nuk mund të arrijë ti njoh ato përveç se përmes kuranit,siç janë bota e melaikëve dhe exhinëve.

Ibën Tejmije rahimehullah ka thënë se: Xhinët shndërrohen në pamje të njerëzve dhe kafshëve,shndërrohen në pamjen e gjarpërinjëve,akrepave,deveve ,lopëve,deleve,kuajve,gomarëve,si dhe në pamje tjera.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here