A e ke ditur ? Duhet t’i mësosh këto

0
357

Shqetësimi dhe dyshimet janë sëmundje me pasoja të rënda,çelësi i shërimit të tyre është Kur’ani, në të ka shërim për dyshimin ,shqetësimin ,ankthet,dobësinë, xhelozinë e per shume probleme te tjera.

Prej gjerave te cilat e nxjerrin njeriun nga islami eshte edhe marrja apo praktikimi i magjise ne jeten e tij,sepse magjija kerkon nenshtrim ndaj shejtanit te mallkuar.

Nga lutjet mbrojtëse te Muhammedit alejhisselam

Kërkoj mbrojtjen e Allahut që Degjon dhe Di çdo gje prej djallit të mallkuar.

Transmeton Ebu Davudi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here