Home Zgjodhëm për ju. PSE FRIKOHESH NGA VDEKJA

PSE FRIKOHESH NGA VDEKJA

Një burrë e pyeti detarin: Ku ndërroi jetë prindi yt?!
U përgjigj: Në det.
A gjyshi yt ku vdiq – e pyeti?!
U përgjigj: Në det.
Burri mbeti i habitur dhe me zë të lartë i tha: Edhe përskaj asaj se ata vdiqën në det ti prapë hip në anije dhe ecën nëpër det?!
Detari i buzëqesh dhe i tha: E ty ore, ku të vdiq prindi?!
U përgjigj: Në shtrat.
E gjyshi?!
Njëjtë në shtrat – u përgjigj.
Detari u kthye në drejtim të detit dhe i tha: Edhe ti prapë fle në shtrat duke e ditë se ata ndërruan jetë aty!!
Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Previous articleCili është emri i plotë i Pejgamberit tonë?
Next articleFalënderimi ndaj All-llahut dhe shkenca