POROSIA E FUNDIT E MUHAMEDIT ALEJHI SELAM

POROSIA E FUNDIT E MUHAMEDIT ALEJHI SELAM

Fjalët e fundit te Muhamedit alejhi selam
Namazi namazi
“Namazi, namazi dhe ato që ju kam lënë në përgjegjësi (grat e juaja)” .
Këto ishin fjalët e fundit në çastet e vdekjes të Muhamedit, alejhi selam.
Andaj fillo ta veprosh emanetin e tij nëse don të jesh me të ne xhennet.