KOMANDANTËT E KORRUPTUAR I LANË PASDORE LUFTËTARËT, TË PASHTËPI…

0
368

1551668_576662935751415_5427927_n

“Ish-luftëtari i UÇK-së, Selman Avdiu, nga fshati Abri e poshtme e Skenderajt, ka protestuar para Qeverisë së Kosovës bashkë me gruan dhe 4 fëmijët e tij duke kërkuar që Qeveria t’i bëj zgjidhje për një shtëpi për të cilët thotë se nuk e ka që prej kohës së luftës kur i është djegur e tëra, dhe se qysh prej asaj kohe jeton me qira”. (Artikull i shkëputur nga faqja “UÇK”]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here