Home Zgjodhëm për ju. Pastroje hundën me dorën e majtë!

Pastroje hundën me dorën e majtë!

Percillet nga Aishja se Profeti alejhi selam preferonte anen e djathte kur vishte sandalet, kur krehte floket, kur lahej dhe ne te gjitha ceshtjet e tij.

Buhariu dhe Muslimi

Ky hadith tregon se ceshtjet e mira, te nderuara, kryhen me doren e djathte dhe te kundertat e tyre kryhen me doren e majte.
Edhe pastrimi i hundes duhet te behet me doren e majte, sic behen edhe pastrimet e tjera.

Edukoje veten dhe femijet e tu me normat edukative islame!
Nuk eshte aspak e hijshme qe te pastrosh hunden me te njejten dore me te cilen ti ushqehesh dhe takon njerezit.

Previous articleEmrat E Xhennetit
Next articleA janë frutat e thata po aq të shëndetshme sa frutat e freskëta?