Pasojat e shikimit haram…

0
320

Një përkujtim shumë i rëndësishëm, mbi shikimin…

Një njeri shkon te një shejh dhe i thotë: “O shejh, unë kam qenë i martuar disa vite dhe kam fëmijë, por

në vitet e fundit kam vënë re se mua gjatë kohë nuk më tërheqë shumë gruaja ime.” Shejhu fillon ta pyetë atë pse?

A ka shtuar ajo ndonje peshë? Njeriu: Jo, ajo duket njejtë. Shejhu: A i ka ndodhur ndonjë aksident, a e ka deformuar

imazhin e saj diçka? Njeriu: Jo, ajo duket njejtë.

Kështu që shejhu e pyeti:” A e ke të vështire për ta ulur shikimin kur gratë ecin para teje? A ke probleme me pornografinë?

Njeriu: Po, si e dite këtë? Shejhu:” Kur ju kënaqeni në Haram, kur ju bini në dashuri me Haramin, kur ju hani, fleni dhe

merrni frymë në Haram, atëherë Hallalli bëhet e neveritshme për ju.” “Thuaju besimtarëve le të ulin shikimin e tyre..”(Surah, Nur :30}.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here