A nuk është çudi?!

0
323

Një bashkëshortë thotë: Sa herë që  ngatërrohem me gruan time dal nga shtëpia i hidhëruar, dhe posa dal me kaplon një dëshirë e fortë për tu kthyer dhe kërkuar falje asaj.

I tregova  gruas për këtë që më ndodhë e ajo më tha: A e di përse?

I thash : Përse ?

U përgjigje: Posa të dalësh nga shtëpia, filloj të bëjë Istigfarë dhe kështu vazhdoj derisa të kthehesh e të pajtohesh.

Allahu ka thënë: “Dhe ata Allahu nuk i dënon derisa të luten për falje”. (Enfal, 33)

A nuk është çudi?!

 

Përktheu: Valdet Kamberi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here