Njeriu më i dashur tek Allahu është ai që u sjell më shumë dobi njerëzve

0
444

NJE HADITH

“Njeriu më i dashur tek Allahu është ai që u sjell më shumë dobi njerëzve.
– Puna më e mirë tak Allahu është të fusësh një gëzim në zemrën e muslimanit ose
– t’i largosh atij një brengë,
– t’i lash borxhin apo
– t’i largosh urinë.
Sikur të eci me vëllanë tim për t’i zgjidhur atij një hall është më e mirë për mua se një muaj itikaf në këtë xhami.”

(Transmeton Taberaniu)

Te mundohemi te jemi te dobishem per te gjithe, ne menyre qe te jemi te dashur te Allahu.
Zoti na befte te hajrit me familjaret, shoket dhe shoqerine ne pergjithesi.

NJE HADITH

“Njeriu më i dashur tek Allahu është ai që u sjell më shumë dobi njerëzve.
– Puna më e mirë tak Allahu është të fusësh një gëzim në zemrën e muslimanit ose
– t’i largosh atij një brengë,
– t’i lash borxhin apo
– t’i largosh urinë.
Sikur të eci me vëllanë tim për t’i zgjidhur atij një hall është më e mirë për mua se një muaj itikaf në këtë xhami.”

(Transmeton Taberaniu)

Te mundohemi te jemi te dobishem per te gjithe, ne menyre qe te jemi te dashur te Allahu.
Zoti na befte te hajrit me familjaret, shoket dhe shoqerine ne pergjithesi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here