Home Zgjodhëm për ju. Një qen i tha luanit !

Një qen i tha luanit !

Një qen i tha luanit:O i pari i egërsirave,ma ndrysho emrin sepse është i shëmtuar.
Ti je tradhtar dhe të shkon vetëm ky emër-i tha luani.
Më vër në provë-i tha qeni.
Luani i dha një copë mish dhe i tha:Ruaje këtë deri nesër dhe unë do ta ndryshoj emrin.
Qenin e mori uria dhe filloi të shohë mishin dhe të bënte durim.Kur vetja e vuri përposhtë tha:”A ka gjë që të krahasohet me emrin tim? Qen është një emër i bukur”,- dhe e hëngri.
[Ibn Xheuzi]

Previous articleMOTËR E NDERSHME…
Next articleDuaja e pranuar nga sinqeriteti e beslidhja dhe marrveshjes me Allahun