Home Zgjodhëm për ju. Ngrini këmbët në mur për t’u çlodhur

Ngrini këmbët në mur për t’u çlodhur

Në shoqërinë e sotme stresuese, të gjithë kërkojnë një rrugën për t’u çlodhur. Disa ushtrojnë, të tjerë janë peshkatarë, disa po gatuajnë … Gjithkush përpiqet të merret me stresin në mënyrën e vet.

Këtë herë ne ju ofrojmë një ushtrim shumë të thjeshtë që nuk do t’ju marrë kohë aspak, por është shumë efektive.

Mënyra më e lehtë për t’u qetësuar dhe relaksuar është të ngresh këmbët në mur.

Shtrihuni në dysheme dhe ngrini këmbët tuaja në mur. Vendosni duart në trup ose vendosni në bark dhe përqendrohuni në frymëmarrje të thellë dhe të ngadaltë.

Qëndroni në këtë pozicion për 5-10 minuta.

Me këtë ushtrim ju ndryshoni rrjedhën e gjakut (sepse gjatë ditës, shumica e gjakut shkon në këmbët tuaja) dhe ju i pushoni këmbët tuaja.

/Përkthim:shendeti.info/
Previous articleTumoret e trurit tek fëmijët
Next articleJa se me çka mbrohesh nga djalli ?