Ngrënia e shtatë (7) hurmave axhua në mëngjes

0
490

Ngrënia e shtatë (7) hurmave axhua në mëngjes.

Përsosmëria është që axhua të jetë nga (zona) “Alijeh” e Medinës, (zona ‘Aualij). Pas kësaj e ka radhën ajo(hurmë axhua) që është brenda kufijve të Haremit të Medinës. Pas kësaj e ka radhën ajo (hurmë Axhua) që është nga Medineja në përgjithësi. Pas kësaj e ka radhën hurma Axhua e çfarëdo vendi qoftë, pas kësaj vjen hurma (që nuk janë axhua) e çfarëdo vendi qoftë. Ky është ilaç profetik, qoftë për ta parandaluar magjinë apo për ta larguar magjinë (pasi që të ka zënë).

Ai që është i prekur me magji, çdo mëngjes ha nga shtatë (7) hurma Axhua. Gjëja më e mirë është që këto hurma(Axhua) të jenë nga (zona) “Auali” e Medinës. Nëse nuk i ka këto, atëherë të jenë nga hurmat (Axhua) që janë brenda kufijve të Haremit të Medinës; nëse nuk i ka këto, atëherë të jenë nga Axhua e Medinës, edhe në qoftë se janë jashtë kufijve të Haremit. Nëse nuk ka nga këto, atëherë të jenë Axhua nga cilido vend, porse të jetë nga hurma Axhua, që quhet Axhua. Nëse nuk i ka as këto, atëherë të hajë shtatë (7) hurma, çfarëdo hurme qoftë ajo dhe nga çfarëdo vendi qoftë ajo hurmë.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here