Home Zgjodhëm për ju. Nga gjynahet e medha eshte kur njeriu shane prindin e tij

Nga gjynahet e medha eshte kur njeriu shane prindin e tij

Ka thene Profeti (alejhi selam):
” Nga gjynahet e medha eshte kur njeriu shane prindin e tij.

I thane me cudi: ‘ E si mund ta shaje njeriu prindin e tij?!’
Tha: ” Kur ai shane babain e dikujt, atehere dhe tjetri i kthehet duke share babain e tij, e kur ai shane nenen e dikujt atehere dhe tjetri i kthehet duke share nenen e tij.”
(Muslimi)

Previous articleFortifikimi dhe mburoja e shtëpive
Next articleNjeriu e kërkon lumturinë me të gjithë fuqinë e tij që i është dhënë, por ç’është lumturia dhe ku gjendet ajo?