Home Zgjodhëm për ju. NËNA E CILA 12 VITE ME RADHË VENDBANIM TË SAJ E BËN...

NËNA E CILA 12 VITE ME RADHË VENDBANIM TË SAJ E BËN AEROPORTIN !!

NJË RAST I VËRTETË

NËNA E CILA 12 VITE ME RADHË VENDBANIM TË SAJ E BËN AEROPORTIN !!

Kjo Nënë e bëri aeroportin shtëpi, dhe vendbanim të saj, dhe ajo po pret që djali i saj të kthehet në vendlindje, sepse kishte dëgjuar lajmin për vdekjen e djalit të saj në emigrimin e tij të paligjshëm, mirëpo ajo nuk besonte lajmin për vdekjen e djalit të saj.

Çdo ditë, çdo moment, me shpresë ajo pret djalin e saj që së bashku me njerëzit e tjerë të këthehet nga gurbeti dhe ta përqafon Nënën e tij.

Kjo është dashuria e vërtetë.
Kjo është dashuria e Nënës.
Kjo është dashuria e vetme e cila nuk ndryshon asnjëherë.

Hoxhë Sinan Rushiti

Previous articleKe bërë shum mëkate dhe mendon se nuk të fal Allahu shikoje këtë –
Next articleKur nuk lejohet të presësh thonjtë dhe të shkurtosh flokët? –