Ke bërë shum mëkate dhe mendon se nuk të fal Allahu shikoje...

Ke bërë shum mëkate dhe mendon se nuk të fal Allahu shikoje këtë –

Kam bërë një mëkat dhe kam frikë se nuk ma fal Allahu !