Home ISLAM Ndëgjojeni hoxhën nga Tunisi i cili kritikon në mënyrë pozitive myslimanët

Ndëgjojeni hoxhën nga Tunisi i cili kritikon në mënyrë pozitive myslimanët

Dëgjojeni hoxhën nga Tunisi i cili kritikon në mënyrë pozitive myslimanët për mos lexim e përparime shkencore.

“Nëse doni të jetoni nën mesazhin profetik mbi rëndësin ditore të dijes, atëherë zbatoni citatin e parë: LEXO! ”

Previous articleMbreti dhe bujku
Next articleMalik Ibn Dinari dhe farkëtari