MOTRA IME, XHENETI ËSHTË MË MERITOR!!

0
381

Asija ishte gruaja e Faraonit jobesimtar mirëpo ajo e fitoi pallatin e saj në Xhenet.
Gruaja e Nuhit dhe Lutit ishin gra të Pejgamberëve mirëpo u bën nga banoret e Xhehenemit dhe burrat e tyre nuk ju bën fare dobi.
Merjemi nuk u martua asnjëherë dhe u bë zonjusha e grave të botëve.
A e di ti se shpëtimi dhe fitorja në dynja dhe në ahiret nuk varet nga martesa?!
Ndoshta një burrë i mirë të ndihmon, mirëpo mos prezenca e tij nuk të dëmton.
Motra ime mos u mërzit për çështjen e martesës … Xheneti është më meritor të preokupohesh me të.
(Nga arabishtja: Irfan JAHIU)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here