Home Zgjodhëm për ju. Mjekimi i plagëve dhe gërvishtjes së lëkurës

Mjekimi i plagëve dhe gërvishtjes së lëkurës

Mjekimi i plagëve dhe gërvishtjes së lëkurës

Në vend të përdorimit të kremrave dhe melhemeve kimike për mjekimin e plagëve, mund të përdoret mjalti. Mjalti është anti-bakterial shumë i dobishëm dhe llogaritet prej mënyrave më të efektshme natyrale të mjekimit të plagëve.

Previous articleZbulimi i kohëve të fundit që Profeti alehi selam na e ka mësuar para 14 shekujsh
Next articleMjekimi i djegieve me mjaltë