Home Të tjera Zgjodhem per ju Zbulimi i kohëve të fundit që Profeti alehi selam na e ka...

Zbulimi i kohëve të fundit që Profeti alehi selam na e ka mësuar para 14 shekujsh

Përcillet nga Ibn Abas në “Sahih” të Buhariut se Profeti alejhi selam kur zgjohej fshinte fytyrën me duart e tij.

Ky hadith tregon për një nga sunetet e Profetit alejhi selam kur zgjohej nga gjumi.  Këtë veprim e këshillojnë shumë studiues, sepse gjallëron lëkurën dhe qelizat e gjakut në shtresën e lëkurës, në këtë mënyrë njeriu është më energjik në aktivitet e ditës.

Ky është një zbulim që i përket shek. Të fundit, por që Profeti alejhi selam na ka treguar për të mbi 14 shekuj më pare.

Previous articleSi ndodhë eklipsi – Sekretet e eklipsit të hënës
Next articleMjekimi i plagëve dhe gërvishtjes së lëkurës