Home Zgjodhëm për ju. LUTJA E MUHAMEDIT ALEJHI SELAM !!

LUTJA E MUHAMEDIT ALEJHI SELAM !!

Nena e besimtareve, Aisha, Allahu qofte e kenaqur prej saj, thote:
Kur pashe gezim ne fytyren e Muhamedit alejhi selam i thash:

” O i Derguari i Allahut, Lutu per mua!
Ai tha:
O Zoti im, Falja mekatet Aishes, ato qe ka bere me pare dhe ato qe do beje me vone, gabimet e fshehura dhe ato qe ka bere haptazi.
Aisha qeshi derisa koka e saj u mbeshtet ne prehrin e Muhamedit alejhi selam, i cili i tha:
– A te gezon duaja ime ?!
Ajo tha: E si te mos me gezoje duaja jote?!

Ai tha: Vallahi kjo eshte LUTJA IME PER UMMETIN TIM NE CDO NAMAZ!”

[Vargu i haditheve te sakta nga shejh Albani, 5/324].

P.S. Nuk ka njeriu si te mos i gezohet ketij hadithi madheshtor! Nje pergezim i madhe nga i Dashuri yne Muhamedi alejhi selam.

O Allah, Na i Fale mekatet tona, ato qe i kemi bere me pare dhe ato qe do i bejme me vone, gabimet tona te fshehura dhe ato qe i kemi bere haptazi.

Previous articleNJE HADITH KUDSIJ…
Next articleKUJDES GJUHEN ME TE TJERET