Home Media FOTO Kur të vijë koha për martesë, zgjidhe gruan Besimtare dhe të devotshme

Kur të vijë koha për martesë, zgjidhe gruan Besimtare dhe të devotshme

 

Previous articleEtiketimet me: Kurvë apo Rrospi – Hoxhë Irfan Salihu
Next articleNdoshta është budallallëk të qash për dikë por e mrekullueshme…