Kujt i janë shtuar brengat dhe mërzitë, le të shton fjalën

0
382

Kujt i janë shtuar brengat dhe mërzitë, le të shton fjalën

Ibën Kajimi, Allahu e mëshiroftë, thotë:

Kujt i janë shtuar brengat dhe mërzitë, le të shton fjalën: La haule ve la kuv-vete il-la bil-lah

(Nuk ka ndryshim e as forcë pa ndihmën e Allahut).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here