Home Zgjodhëm për ju. Këto janë 6 ushqimet që eliminojnë parazitët nga trupi i njeriu

Këto janë 6 ushqimet që eliminojnë parazitët nga trupi i njeriu

Këto janë 6 ushqimet që eliminojnë parazitët nga trupi i njeriu

Qendra për Kontrollin e Sëmundjeve (CDC) ka prezantuar vlerësime tronditëse se si përhapen organizmat parazitarë në trupin e njeriut.

Parazitët shpesh janë mikroskopike dhe më së shpeshti përhapen përmes ujit dhe ushqimit, dhe prekin një pjesë dërmuese të njerëzve.

Për t’i rikthyer trupit balancën natyrale duhet të konsumojnë sa më shumë ushqime organike me veti antiparazite.

Këto janë ushqimet që eliminojnë parazitët nga trupi i njeriut:

1.Hudhra

2.Qepa

3.Vaj kokosi

4.Farat e kungullit

5.Ananasi

6.Bajamet

Previous articleSot, miku im më i mirë më qëlloi në fytyrë – Interesante
Next articlePremtim nga Muhamedi alejhi selam për një shtëpi në Xhenet nëse e bën këtë