Home Zgjodhëm për ju. Katër gjëra sjellin urrejtjen dhe mërinë

Katër gjëra sjellin urrejtjen dhe mërinë

Katër gjëra sjellin urrejtjen dhe mërinë:

1. Mendjemadhësia
2. Zilia
3. Gënjeshtra
4. Bartja e fjalëve

Fjalë Të Urta Nga Ibn Kajjim

Previous articleVajin e ullirit pijeni dhe lyhuni me të, sepse ai del nga një pemë e begatë
Next articleTë keqen kthene me të mirë