Home Mjeksia Profetike Katër gjëra sjellin furnizim (risk prej Zotit)

Katër gjëra sjellin furnizim (risk prej Zotit)

 

Katër gjëra sjellin furnizim (risk prej Zotit):

  • – qëndrimi në këmbë duke falur namaz gjatë natës,
  • – kërkimi i faljes së Allahut shpesh dhe gjatë natës,
  • – dhënia e sadakasë dhe
  • – të përmendurit e Allahut (dhikr-i) në mëngjes e në mbrëmje.

 

 

Previous articleVendet me më së shumti doktorë shkencash (FOTO)
Next articlePse fillon ezani me “Allahu Ekber” ?